Offerte aanvraag

  • Zoek de terrasoverkapping
    van uw voorkeur
  • Bel ons voor advies
  • Profiteer van uw
    scherpe offerte
+31 (0)85 - 760 70 90

Loungekas - loungekassen - loungeruimte

Al sinds enige tijd zijn wij trendsetter op het gebied van loungekassen. Een nieuwe manier van genieten in de tuin. Waarom kiezen mensen voor een tuinkas als loungekas? Loungekassen zijn voordeliger dan een doorgaans tuinkamer laten plaatsen in de tuin. Een tuinkamer kan wel 2 tot 3 keer zo hoog in prijs zijn als onze loungekassen. Het leuke van een loungekas als buitenkamer is dat u een echte eyecather creert. De standaard RAL9005m (zwart) biedt een strakke en moderne look voor in de tuin. 

Wanneer begint u met heerlijk loungen in de tuin? Bekijk vandaag nog onze mogelijkheden en laat u inspireren op het gebied van het buitenleven. De loungekas is de ideale oplossing om echt te genieten van het buiten zijn.

Vraag vandaag nog informatie aan en mail naar info@buytenshuys.nl

 

Veiligheidsglas
De loungekassen worden standaard geleverd met 4mm veiligheidsglas, alle glasplaten zijn volledig transparant. Dit heeft u het voordeel van veilig loungen maar ook dat u vanuit de loungekas heerlijk weg kunt kijken. Wilt u meer zonwering? Wij kunnen de loungekas ook met matglas in het dak aanbieden.

Ventilatie
De loungekassen worden standaard geleverd met een extra dakraam t.o.v. standaardkassen. Hierdoor kunt u zorgen dat de kas behagelijk blijft om in te loungen. Wilt u nog meer dakramen? Ook dit is mogelijk. U kunt tevens de loungekas uitbreiden met een hordeur, zodat u ook de deur kunt oplaten op de warme dagen.

Montage
Wij hebben veel ervaring met het plaatsen van tuinkassen, in alle soorten en maten: tuinkassen, kantoorkassen, loungekassen, etc. Wilt u gebruik maken van onze montagedienst? Dit kan, wij kunnen u tegen meerprijs een aanbieding doen voor het opbouwen van de kas maar wij kunnen ook grondwerkzaamheden voor u uitvoeren zoals; een vlonder of betonbanden plaatsen. Laat u volledig ontzorgen door onze monteurs.

Stevige loungekas
Onze loungekas is van hoge kwaliteit, voor tuinkassen heeft onze loungekas een robuuste glaslat. Hierdoor staat de kas heel stevig, ook op minder beschutte plekken. Door het robuuste funderingsprofiel met grondankers, wordt de loungekas stevig in de tuingeplaatst. Wilt u toch liever de loungekas aan huis gebouwd? Ook hier zijn mogelijkheden voor. Wij kunnen dit model namelijk ook verhoogd aanbieden.

Lees meerLees minder

Sorteer op:
Toon: per pagina
1
product: 1 - 11 van 11