Genieten tussen huis en tuin! Genieten tussen huis en tuin!
Onderdak Buytenshuys Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Het hele jaar door zitcomfort! Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Genieten tussen huis en tuin! Bekijk hier meerdere mogelijkheden

Over ons

Wat ooit begon met alleen blokhutten, is uitgegroeid tot een groep productwebsites. Via de tabs kunt u tussen de verschillende productgroepen navigeren. Een duidelijke scheiding tussen standaard aluminiumproducten en de maatwerk aluminium overkappingen, tuinkassen, kantoorkassen, orangerieën en tuinkamers kunt u vinden onder de andere websites. 

Buytenshuys

Kwalitatief hoogwaardige producten tegen een scherpe en concurrerende prijs. Merknamen als Gardendreams, ACD, Janssens, Luxxout, enz. spreken voor zich. Een terrasoverkapping, tuinkas, tuinkamer of orangerie zijn als toegevoegde waarde voor uw tuin. Buiten beleven!

Bij Buytenshuys staat u, onze klant, centraal. Wij vinden het belangrijk om goed en persoonlijk contact met u te hebben en denken graag, oplossingsgericht mee. Wij werken veelal met maatwerk, er is bijna altijd een passende oplossing voor wat u zoekt. Onze adviseurs hebben veel ervaring en beschikken over veel kennis van ons diverse assortiment. Tevens bestaat de mogelijkheid tot advies op locatie. Aankoop betekent niet uit het oog, service staat bij Buytenshuys hoog in het vaandel. U kan bij ons ten alle tijden terecht, dat is het voordeel van een lokaaladres.

Eigen montageteam
S
inds 2018 beschikken wij over ons eigen montage team, een ervaren monteur, welke bij ons in dienst is. Onze monteur wordt afhankelijk van de grootte van de klus ondersteund door iemand die wij inhuren. Het voordeel van een eigen montage team is dat u een monteur op locatie ontvangt, met veel ervaring met de producten maar tevens ook goed geïnformeerd is over de lopende projecten en de uitvoering hiervan. Tevens bieden wij de mogelijkheid om pakketten met onze aanhangwagen op locatie af te leveren. Dit voorkomt situaties waarbij vrachtwagens niet de straat in kunnen maar zorgt er ook voor dat u precies weet wanneer en hoe laat de spullen en uw monteur op locatie zijn.

3D Impressies
Vindt u het lastig om een voorstelling te doen bij hoe uw product bij u in de tuin staat? Of heeft u een maatwerk situatie? Met onze 3D tekenpakketten kunnen wij u voorzien van een uitgebreide sfeertekening op maat. De tekening weergeeft nagenoeg hoe de daadwerkelijke uitwerking zal worden. Daarnaast kunnen wij eenvoudig uw wensen verwerken in de tekening, u kunt denken aan persoonlijke elementen, zoals uw huisdier die al heerlijk ligt te genieten in de serre.

Inmeetservice
Voor veel van onze projecten komen wij op voorhand langs op locatie, om in te meten maar ook om advies te geven op locatie. Onze inmeetservice biedt u de zekerheid van een product dat precies bij uw situatie past. Tevens zorgt het ervoor dat eventuele uitdagingen meteen in het offerte stadium worden besproken met u. Dit zorgt ervoor dat u geen bijkomende kosten krijgt na opdracht. Het geeft ons ook een goed beeld van hoe wij het beste de materialen kunnen aanleveren.

Als u persoonlijk advies op prijs stelt, kunt u ons bezoeken in Ermelo. Het adres, de route en de openingstijden vindt u op de contactpagina.

Offerte aanvraag

 • Zoek de terrasoverkapping
  van uw voorkeur
 • Bel ons voor advies
 • Profiteer van uw
  scherpe offerte
+31 (0)85 - 760 70 90

Enkele voordelen van Terrasoverkapping

 • Complete
  terrasoverkapping
 • Maatwerk is
  onze specialiteit
 • Snelle levering
  mogelijk
 • Profiteer van een
  scherpe aanbieding