Offerte aanvraag

  • Zoek de terrasoverkapping
    van uw voorkeur
  • Bel ons voor advies
  • Profiteer van uw
    scherpe offerte
+31 (0)85 - 760 70 90

Veranda met zonnepanelen

Een houten veranda met zonnepanelen is al enige tijd op de markt maar een betaalbare aluminium overkapping met zonnepanelen is moeilijk te vinden. Steeds meer mensen zijn op zoek naar een manier om hun huis te verduurzamen maar niet iedereen heeft plek voor zonnepanelen op hun dak of heeft een bijgebouw waar de zonnepanelen op kunnen. Hiervoor is een veranda met zonnepanelen een prachtig alternatief want u heeft een plek om de zonnepanelen te plaatsen maar direct ook een heerlijke plek om te loungen. Wij kunnen u een veranda met zonnepanelen leveren maar wanneer u op zoek bent naar een tuinkamer/ serre kunnen wij de veranda met zonnepanelen ook uitvoeren met een glasschuifwand, schuifpui en vaste wanden. Hier hebben wij diverse oplossingen voor. Op dit moment hebben wij een veranda met zonnepanelen met een uitval van 310 cm, de breedtemaat kunnen wij tot twaalf meter aanbieden. Bent u opzoek naar maatwerk? Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Onze standaardmodellen vindt u hierboven terug, de prijzen zijn op aanvraag.

Vraag naar de mogelijkheden van montage en maatwerk.

Welke veranda met zonnepanelen kiest u dan?

Onze meest geschikte veranda is een veranda met een dakhelling van 15 graden. Dit is ook meteen de veranda met de hoogste opbrengst per Wp en is technisch geschikt om dit gewicht te kunnen dragen. Blijft u binnen de standaard range aan veranda's dan is de hoek tussen de 5 en 15 graden wat nog ruim voldoende energieproductie heeft.

Een veranda met zonnepanelen is een mooi alternatief om toch zonnepanelen aan huis te hebben. Het brengt echter wel een belangrijke vraag met zich mee, die bij zonnepanelen op uw huis niet van toepassing is. Bij een veranda willen mensen vaak ook nog genoeg licht krijgen, met reden dat het dan nog steeds licht in huis blijft maar ook dat u zelf nog kunt genieten van de heerlijke zonnestralen. Om die reden bieden wij u het glas-glas zonnepaneel voor in de veranda, echter kunnen wij zelf bepalen hoe het design van het zonnepaneel moet zijn. Voor u is belangrijk om te bepalen waar het u het meest om gaat, wilt u zoveel mogelijk opbrengst? Of wilt u ook nog genoeg licht krijgen? Een combinatie van deze twee is natuurlijk ook mogelijk. Op de sfeerafbeeldingen hierboven ziet u een paneel met drie zonnecellen naast elkaar, hierdoor is er nog genoeg ruimte rondom de cellen heen zodat u genoeg licht nog door het dak van uw veranda krijgt. Wij kunnen echter ook opschalen naar vier zonnecellen op een rij, hierdoor heeft u veel meer opbrengst maar minder licht transmissie. Het is bij u geheel in eigen handen, wij denken graag mee met u en gaan graag met u in gesprek om te bepalen wat voor u de beste optie is.

Een afspraak maken? Wij nodigen u graag uit.

Bespreek uw veranda met zonnepanelen vandaag nog. Wij presenteren meerdere veranda's en tuinkamers in onze showroom. Laat u inspireren door de mogelijkheden en ervaar mogelijkheden die wij u kunnen bieden op het gebied van de veranda's.

 

Lees meerLees minder

Sorteer op:
Toon: per pagina
1
product: 1 - 2 van 2