Genieten tussen huis en tuin! Genieten tussen huis en tuin!
Onderdak Buytenshuys Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Het hele jaar door zitcomfort! Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Genieten tussen huis en tuin! Bekijk hier meerdere mogelijkheden

Veranda aan uw woning

U wilt met een veranda de hete zon buiten houden, maar zo weinig mogelijk licht verliezen? U wilt overdekt onder uw veranda zitten en toch zo lang mogelijk van de zomer genieten, ook als uw barbecue in het water dreigt te vallen? U wilt uw mooie tuinset droog houden onder een houten afdak en niet iedere keer wanneer het gaat regenen uw tuinset verplaatsen? U wilt uw huis verfraaien maar het moet betaalbaar blijven? U wilt een overkapping maar zo weinig mogelijk onderhoud? U ziet dat een veranda vele voordelen kan bieden. Met een veranda kunt u echt uw woongenot vergroten!

Veranda maatwerk is natuurlijk ook mogelijk

Er zijn veel veranda modellen, maar het is altijd mogelijk dat uw ideale veranda er niet bij zit. Neem dan contact op met Verandaonze specialisten en samen komen we tot uw droom veranda. Dit kan omdat uw veranda niet online staat, maar ook omdat wij maatwerk kunnen leveren bij onze veranda . Elke veranda is later ook makkelijk uit te breiden en u kunt  ook altijd nog ramen in de veranda zetten. Zo kunt u van bijna elke veranda vaak ook een mooie serre maken. De kwaliteit van het hout is ook erg hoog, dus u zul nog jaren plezier hebben van uw veranda.

Uw veranda bezorgen of afhalen

U kunt er voor kiezen om uw veranda zelf te komen afhalen of wij kunnen de veranda bezorgen. Net wat u wilt. Ook kunt u uw veranda zelf monteren hier hoeft u vaak beslist geen timmerman voor te zijn. Of onze specialisten monteren uw veranda, ook dit is geen probleem. Wij bezorgen elke veranda in heel Nederland, België en een groot gedeelte van Duitsland. Rest van Europa op aanvraag. Veranda'sVoor speciale wensen kunt u altijd even bellen, want vrijwel alles is mogelijk.  

Concurrerende veranda prijzen

Onze veranda's hebben altijd concurrerende prijzen. De kans is groot dat u uw veranda nergens goedkoper zult kunnen vinden. Vraag eens een offerte aan voor de beste prijzen van onze veranda’s. Bekijk ons overzicht online en informeer naar uw veranda!

Door op de onderstaande afbeelding te klikken, krijgt u een volledig overzicht van de veranda's.Veranda te koop

Offerte aanvraag

 • Zoek de terrasoverkapping
  van uw voorkeur
 • Bel ons voor advies
 • Profiteer van uw
  scherpe offerte
+31 (0)85 - 760 70 90

Enkele voordelen van Terrasoverkapping

 • Complete
  terrasoverkapping
 • Maatwerk is
  onze specialiteit
 • Snelle levering
  mogelijk
 • Profiteer van een
  scherpe aanbieding