Genieten tussen huis en tuin! Genieten tussen huis en tuin!
Onderdak Buytenshuys Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Het hele jaar door zitcomfort! Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Genieten tussen huis en tuin! Bekijk hier meerdere mogelijkheden

Terrasoverkappingen

Terrasoverkappingen zijn het verlengstukje tussen uw woonkamer en uw tuin. Terrasoverkappingen in tuinen zijn vaak het pronkstuk van de tuin. Terrasoverkappingen zijn er om er onder te genieten of gewoon om uw spullen droog te zetten, net wat u wilt. Onze terrasoverkappingen zijn van een goede kwaliteit dus u zult er lang plezier van hebben. Daarnaast kunt u een korting krijg op de meeste van onze terrasoverkappingen.

Terrasoverkappingen zijn er om te genieten

Terrasoverkappingen geven u de mogelijkheid om nog meer van uw tuin te genieten. Bij een regenbuitje bijvoorbeeld, kunt u nog heerlijk genieten in de tuin, onder een terrasoverkapping. Onze terrasoverkappingen zijn vaak snel leverbaar. Dit omdat wij veel terrasoverkappingen op voorraad hebben. Overkapping

Onze terrasoverkappingen hebben altijd een degelijke constructie

De terrasoverkappingen zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een uiterst stabiele constructie. Terrasoverkappingen zijn leverbaar in diverse afmetingen. Leverbaar in aluminium in alle mogelijke RAL kleuren, maar ook leverbaar in hout. Al onze terrasoverkappingen zijn uitermate duurzame producten. Wij hebben alleen topmerken voor ons grote segment geselecteerd.

Bouw terrasoverkapping specialist

Wij kunnen bijna alle terrasoverkappingen bouwen. U kiest zelf hoe u de bouw van uw terrasoverkapping wilt hebben. Wilt u een terrasoverkapping als bouwpakket hebben is dit mogelijk. Daarentegen monteren wij ook terrasoverkappingen. U kunt er voor kiezen om uw terrasoverkapping op te komen halen bij ons. Ook het bezorgen van een terrasoverkapping is mogelijk en u kunt gewoon betalen bij de chauffeur. Het bedrag kunt u dan ook pinnen.

De prijzen van onze terrasoverkappingen 

Overkappingen

Onze terrasoverkappingen hebben altijd concurrerende prijzen. Ook ontvangt u vaak een eerste aankoop korting op uw terrasoverkapping. Informeer dus eerst naar de korting die u kunt krijgen. Bekijk daarom eerst ons assortiment terrasoverkappingen online!

Voor een compleet overzicht van de terrasoverkappingen klikt u op de onderstaande afbeelding!

Offerte aanvraag

 • Zoek de terrasoverkapping
  van uw voorkeur
 • Bel ons voor advies
 • Profiteer van uw
  scherpe offerte
+31 (0)85 - 760 70 90

Enkele voordelen van Terrasoverkapping

 • Complete
  terrasoverkapping
 • Maatwerk is
  onze specialiteit
 • Snelle levering
  mogelijk
 • Profiteer van een
  scherpe aanbieding